Ontmoet het team

Marijke Imming

Podotherapeut
Praktijkhouder

 Mijn naam is Marijke Imming, inmiddels al 16 jaar podotherapeut.
Naast moeder zijn van 3 zoons haal ik ook heel veel plezier uit het beoefenen van mijn vak. Zowel het contact met de patiënten als de dagelijkse praktijkvoering geven mij veel energie.

Voor ieder persoon een specifiek behandelplan opstellen en hierbij kijkend naar ook de leefstijl en achtergrond van het ontstaan van de klachten maakt het werk uitdagend en iedere keer anders.

Daarnaast is het geweldig leuk om zo’n jong en dynamisch team aan te mogen sturen en onderdeel te zijn van dit fijne team!

Emma van Kints

Podotherapeut
Kinderpodotherapeut

Mijn naam is Emma van Kints, ik ben in juli 2018 afgestudeerd als podotherapeut. Ik woon in Spijkenisse en ben ook werkzaam op de praktijklocatie in Spijkenisse. Ons team is kleinschalig en direct contact met mijn collega’s vind ik heel prettig werken. Het werk van een podotherapeut is zeer gevarieerd en geen dag is hetzelfde. Dat maakt het vak podotherapie juist zo leuk!
Van ‘kindervoeten’ tot voetklachten bij volwassenen, denk bijv aan hielklachten of ingegroeide nagels, ik kom het allemaal tegen in het werkveld. Ik streef ernaar de klachten zo goed mogelijk weg te nemen. Wanneer dit lukt en de patiënten tevreden de deur uit lopen geeft mij dat een goed gevoel!
Sinds september 2021 heb ik ook de specialisatie kinderpodotherapeut op zak.

 

Anneke Habraken

Podotherapeut
Fysiotherapeut

Mijn naam is Anneke Habraken en ik ben sinds november 2019 werkzaam bij Podotherapie Avante. Hiervoor ben ik 12,5 jaar werkzaam geweest in mijn eigen praktijk in de Zaanstreek. Vanwege heimwee naar mijn Brabantse roots ben ik uiteindelijk hier terecht gekomen, waar ik heel erg blij mee ben! Ik werk twee dagen per week op de locatie in Veldhoven.
Werken als podotherapeut geeft mij veel voldoening. De meeste mensen zijn zich niet bewust van hun voeten, totdat zij klachten krijgen en het even niet meer gaat zoals zij gewend zijn. Heerlijk vind ik het om met ogenschijnlijk simpele oplossingen de klachten te verhelpen. Hierbij komt ook mijn achtergrond als fysiotherapeut goed van pas!

Marleen Lijten

Podotherapeut 

Mijn naam is Marleen Lijten. Ik ben in augustus 2020 afgestudeerd als podotherapeut en ik ben toen direct bij Avante begonnen. Voor die tijd was ik hier ook al een jaar werkzaam, als assistente in het ‘zolenlab’. Ik heb in dat jaar vele steunzolen geslepen en afgewerkt en dat doe ik tot op heden nog steeds. Ik ben 2 dagen in de week werkzaam in Veldhoven, 1 dag in Bergharen en 1 dag in Spijkenisse. Het contact met patiënten vind ik erg leuk en het werk als podotherapeut bevalt me goed. Ik probeer dan ook iedereen te helpen en zo duidelijk mogelijk alles uit te leggen zodat alle patiënten zonder vragen hier de deur weer uit gaan.

Hilda van Ginneken

Praktijk assistente

Mijn naam is Hilda van Ginneken en ik ben geen podotherapeute.
Sinds september 2016 ben ik in dienst van Avante als assistente, wat inhoud dat ik de telefoon aanneem en u bel om nieuwe afspraken te maken. Ik beantwoord de mail en onderhoud de contacten met de, bij ons aangesloten, pedicures. Verder regel ik nog allerlei administratieve zaken.
In de meeste gevallen krijgt u dus mij aan de telefoon en zal ik proberen uw vragen te beantwoorden en een oplossing te zoeken voor eventuele problemen. Vaak zal ik ook aangeven eerst met de behandelend podotherapeut te moeten overleggen om er later op terug te komen.
Dit contact met de bestaande en toekomstige cliënten vind ik het leukste aan dit werk. Met iedereen een praatje, soms alleen informatief, soms een wat langer gesprek. Soms éénmalig en bij anderen regelmatig.
Ik werk vanuit onze locatie in Veldhoven, waar ik een kantoor heb. De cliënten uit Veldhoven krijgen mij dus zo nu en dan ook persoonlijk te zien, zij kunnen hier binnen lopen met vragen of zolen ophalen zonder afspraak.
Op de andere locaties blijf ik “de stem aan de telefoon”.